Vind uw nieuwe baan

Vind vacatures reset filters

Maatschappelijk werker (Specialistische dienstverlening)

23-02-2024
Rotterdam € 3558 - € 5247 bruto per maand Zorg

Jij bent van begeleiding op het hoogste niveau, door jouw inzet en betrokkenheid draag jij bij aan de gecontinueerde succesvolle re-integratie van ex-gedetineerden. Vanuit jouw kennis en ervaring op het gebied van zelfsturing en coaching op gedragsverandering begeleid jij ex-gedetineerden die te maken hebben met uiteenlopende problematiek op het gebied van schulden, huisvesting, financiën, psychisch functioneren en sociale relaties. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor de duurzame uitstroom naar werk van de doelgroep.

Lees meer

Verpleegkundig Specialist

25-01-2024
Utrecht € 3000 - € 4500 bruto per maand Zorg

Ben jij een ervaren verpleegkundig specialist en heb jij zin in een leuke tijdelijke uitdaging? Dan hebben wij deze vacature voor jou!

Lees meer

Medewerker bloedafname Leiden / Leiderdorp

03-11-2023
Leiden € 2129 - € 3120 bruto per maand Zorg

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker bloedafname voor onze opdrachtgever in Leiderdorp / Leiden.

Lees meer

Verpleegkundig GZ-psycholoog ZHE

21-11-2023
Rotterdam € 4381 - € 5734 bruto per maand Zorg

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog met passie voor ambulante zorg en de wens om jouw eigen agenda vorm te geven? Een GGZ-instelling in Zuid-Holland zoekt een enthousiaste collega om het multidisciplinaire team te versterken. In deze unieke regio, omringd door rust, ruimte en eindeloze ontwikkelmogelijkheden, krijg jij de vrijheid om als regiebehandelaar maatwerk te leveren aan een diverse en complexe doelgroep.

Lees meer

Verpleegkundig Specialist ZHE

21-11-2023
Rotterdam € 4381 - € 5734 bruto per maand Zorg

Ben jij dé gedreven verpleegkundig specialist met passie voor de GGZ en de ambitie om maatschappelijke impact te creëren? Een zorginstelling in Zuid-Holland zoekt een enthousiaste collega om het team te versterken. In deze prachtige regio met zijn mooie stranden en idyllische dorpjes, krijg jij de vrijheid om diverse casuïstiek te behandelen en innovaties te implementeren. Samen met je collega's werk jij aan het herstel van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingsproblematieken.

Lees meer

Klinisch Chemisch Analist

03-11-2023
Amsterdam € 2554 - € 3468 bruto per maand Zorg

Wij zijn op zoek naar laboratorium medewerkers MLO/HLO klinisch chemie voor onze opdrachtgever in regio Amsterdam Slotervaart. U kunt doorgroeien naar andere locaties (onder andere Haarlem en Hoofddorp).

Lees meer

Centralist/Planner WMO Vervoer

27-09-2023
Rotterdam € 2546 - € 3100 bruto per maand Zorg

Geweldige Centralist/Planner gezocht! Houd u van puzzelen en bent u een geboren (logistieke) planner, neem dan nu contact op!

Lees meer

Bel mij terug