Over ons

Wie zijn wij

In een ideale wereld is iedereen eerlijk, open en duidelijk tegen elkaar. In een ideale wereld bestaan geen leugens of loze beloftes, want daar heeft helemaal niemand iets aan.

Wat nou als we een heel klein stukje van de wereld gewoon ideaal kunnen maken? Een klein stukje waarin we gewoon altijd duidelijk en eerlijk zijn tegenover de ander.

Dit is ons doel als dienstverlener op gebied van flexibele arbeid, om een ideale partner te zijn op dit gebied.

We realiseren dit door altijd duidelijk en eerlijk te zijn tegenover onze opdrachtgevers en flexkrachten, zo weten zij altijd waar ze aan toe zijn en maken wij geen loze beloftes, ideaal toch?

Hoe het ooit begon

Het is allemaal begonnen met de focus op slechts een aantal branches. De gedachte waaruit HR Via Care is gegroeid, is dat het uitzenden anders en vooral gemakkelijker moest kunnen, voor zowel de flexkracht als de opdrachtgever. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround uitzendbureau.

Om nog steeds binnen iedere branche wel de benodigde focus te behouden en ervoor te zorgen dat de juiste kennis aanwezig is, heeft iedere consulent bij HR Via Care een eigen aandachtsgebied. Hierdoor zijn zij op hun gebied uitgegroeid tot branche specialisten.

Door deze specialisatie kunnen zij onze flexkrachten en opdrachtgevers van het beste advies voorzien.

Zo weet jij dus altijd zeker dat je met al je vragen bij je vaste contactpersoon terecht kunt en houden wij onze dienstverlening SMART!