Vind uw nieuwe baan

Over ons

Wie zijn wij

HR Via Care is een uitzendbureau gericht op de zorg. Binnen deze branche zorgen wij voor de juiste match tussen werkgever en tijdelijk of vast personeel. We doen dit op een SMART wijze.

Hoe het ooit begon

Het is allemaal begonnen met de focus op een aantal branches. De gedachte waaruit HR Via Care is gegroeid, is dat het uitzenden anders en vooral gemakkelijker moest kunnen, voor zowel de flexkracht als de opdrachtgever. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround uitzendbureau. Met nog steeds de focus op de zorg!

SMART & Digitaal

Wij bieden onze dienstverlening op een SMART wijze aan. Dit betekent onder andere dat wij continu bezig zijn met het optimaliseren van onze processen om alle onderdelen binnen onze dienstverlening op een zo efficiƫnt en effectief mogelijke wijze aan te kunnen bieden.

Dit heeft er in geresulteerd dat wij een groot gedeelte van de arbeidsbemiddelingsprocessen hebben kunnen digitaliseren. Dit verkort alle processen aanzienlijk. Zodat de kandidaat zo snel mogelijk aan het werk kan. En iedereen kan focussen op waar hij of zij goed in is.

Bel mij terug