Vind je nieuwe baan

Over ons

Wie zijn wij

In een ideale wereld is iedereen eerlijk, open en duidelijk tegen elkaar. In een ideale wereld bestaan geen leugens of loze beloftes, want daar heeft helemaal niemand iets aan.

Wat nou als we een heel klein stukje van de wereld gewoon ideaal kunnen maken? Een klein stukje waarin we gewoon altijd duidelijk en eerlijk zijn tegenover de ander.

Dit is ons doel als dienstverlener op gebied van flexibele arbeid, om een ideale partner te zijn op dit gebied.

We realiseren dit door altijd duidelijk en eerlijk te zijn tegenover onze opdrachtgevers en flexkrachten, zo weten zij altijd waar ze aan toe zijn en maken wij geen loze beloftes, ideaal toch?

Hoe het ooit begon

Het is allemaal begonnen met de focus op slechts een aantal branches. De gedachte waaruit HR Via Care is gegroeid, is dat het uitzenden anders en vooral gemakkelijker moest kunnen, voor zowel de flexkracht als de opdrachtgever. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround uitzendbureau.

SMART & Digitaal

Wij bieden onze dienstverlening op een SMART wijze aan. Dit betekent onder andere dat wij altijd bezig zijn met het optimaliseren van onze processen om alle onderdelen binnen onze dienstverlening op een zo efficiƫnt en effectief mogelijke wijze aan te kunnen bieden.

Dit heeft er in geresulteerd dat wij een groot gedeelte van de arbeidsbemiddelingsprocessen hebben kunnen digitaliseren. Zo gaat het aanleveren en ondertekenen van een uitzendovereenkomst bij ons al volledig digitaal. Dit verkort het proces, voordat de flexkracht aan de slag gaat bij de opdrachtgever, aanzienlijk. 

Bel mij terug