Vind uw nieuwe baan

Veelgestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen over onze diensten. De meest voorkomende proberen wij hier alvast te beantwoorden. Mocht u naar aanleiding van deze antwoorden nog steeds vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Voor welk soort vacatures kan ik bij jullie terecht?

HR Via Care is gespecialiseerd in de zorg. Dit betekent dat we alleen vacatures gericht op die branche aanbieden.


Kan ik solliciteren zonder cv?

Ja, dat kan zeker! Wij hebben afscheid genomen van het traditionele cv omdat wij liever kijken naar de persoon achter het cv. Wij willen weten wie u bent, wat u kunt en vooral wat u wil. U kunt bij ons dus solliciteren zonder cv. U hebt ook de mogelijkheid om een videopitch van uzelf mee te sturen, maar dit is niet verplicht.

Hoe kan ik bij mijn sollicitatie een videosollicitatie uploaden?

Dit kan op twee manieren. Wanneer u solliciteert via uw computer, kunt u uw gemaakte video op uw computer zetten en vervolgens in het sollicitatieformulier uploaden.

Wanneer u via uw mobiele telefoon solliciteert, kunt u bij de videosollicitatie drukken op de button ‘bestand uploaden’. U kunt hier een video uploaden die u van te voren hebt gemaakt en hebt opgeslagen. U kunt vanuit hier ook direct de camera openen en starten met het opnemen van uw videosollicitatie.

Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we u graag verder. 

Ben ik verplicht om te solliciteren met een videosollicitatie?

Nee hoor, dit is niet verplicht! U kunt zelf kiezen of u wil solliciteren met een videosollicitatie of niet. Het voordeel van een video is wel dat wij (en de opdrachtgever) op deze wijze een beter beeld van u krijgen. Op deze wijze is het gemakkelijker om u te onderscheiden van andere sollicitanten!

Ik heb gesolliciteerd op een van de vacatures, wanneer hoor ik wat van jullie?

Direct na het verzenden van uw sollicitatie ontvangt u een bevestiging. Hierna nemen wij uw sollicitatie in behandeling en hoort u binnen een week meer over de stand van zaken.

Hebt u na een week nog niets gehoord? Neem dan even contact met ons op!

Er staat geen passende vacature voor mij tussen, kunnen jullie mij een seintje geven zodra er wel een passende vacature is?

Ja hoor, dat kan! U kunt zich bij ons inschrijven. Zodra we een passende vacature hebben, nemen we contact met u op.

Krijg ik mijn uren bij jullie per week of per maand uitbetaald?

Wanneer u bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat als flexwerker, krijgt u de gewerkte uren per week uitbetaald. Bij indiensttreding ontvangt u hierover alle informatie.

Het lukt me niet om mijn uren in te voeren in het urenregistratie systeem, kunnen jullie mij hierbij helpen?

Natuurlijk kunnen we u hierbij helpen! Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via: 010 206 2020

Welke cao hanteren jullie?

Wij hanteren de NBBU cao voor onze flexwerkers. Deze kunt u hier downloaden.

Bel mij terug