Bereken uw voordelige uitzendtarief

Bruto uurloon: 9 euro

Veel gestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen over onze diensten als uitzendbureau. De meest voorkomende vragen hebben wij voor je opgesomd. Mocht je naar aanleiding van deze antwoorden nog steeds vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Voor welk soort vacatures kan ik bij jullie terecht?

HR Via Care is een allround uitzendbureau, dit betekent dat we een grote diversiteit aan vacatures aanbieden. Deze zijn onderverdeeld in onderstaande branches:
  • Logistiek & transport
  • Office
  • Personenvervoer
  • Zorg


Hoe kan ik bij mijn sollicitatie een videosollicitatie uploaden?

Dit kan op twee manieren. Wanneer je solliciteert via je computer, kun je de gemaakte video op je computer zetten en vervolgens in het sollicitatieformulier uploaden.

Wanneer je via je mobiele telefoon solliciteert, kun je bij de videosollicitatie drukken op de button ‘bestand uploaden’. Je kunt hier een video uploaden die je van te voren hebt gemaakt en hebt opgeslagen, maar je kunt vanuit hier ook direct je camera openen en starten met het opnemen van jouw videosollicitatie.

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Vergeet ook niet om je CV te uploaden in het formulier.

Ben ik verplicht om te solliciteren met een videosollicitatie?

Nee hoor, dit is niet verplicht! Je kunt zelf kiezen of je wilt solliciteren middels een videosollicitatie of middels een motivatiebrief. Het voordeel van een video is wel dat wij op deze wijze een beter beeld van jou krijgen dan met een motivatiebrief. Op deze wijze is het gemakkelijker om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten!

Vergeet ook niet om je CV te uploaden in het formulier!

Ik heb gesolliciteerd op een van de vacatures, wanneer hoor ik hierover wat van jullie?

Direct na het verzenden van jouw sollicitatie, ontvang je een bevestiging van ontvangst van jouw sollicitatie. Hierna gaan wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en hoor je binnen een week meer over de stand van zaken.

Heb je onverhoopt na een week nog niets gehoord? Neem dan even contact met ons op!

Er staat geen passende vacature voor mij tussen, kunnen jullie mij een seintje geven zodra er wel een passende vacature is?

Ja hoor, dat kan! Je kunt je dan bij ons inschrijven middels een open sollicitatie. Zodra we een passende vacature voor je hebben, nemen we contact met je op.

Krijg ik mijn uren bij jullie per week of per maand uitbetaald?

Wanneer je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat als flexwerker, krijg je de gewerkte uren per week uitbetaald. Bij indiensttreding ontvang je hierover meer informatie.

Het lukt me niet om mijn uren in te voeren in het urenregistratie systeem, kunnen jullie mij hierbij helpen?

Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen! Hiervoor kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen via: 010 206 2020

Welke cao hanteren jullie?

Wij hanteren de NBBU cao voor onze flexwerkers. Deze kun je hier downloaden.

Bel mij terug