Vind je nieuwe baan

Veel gestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen over onze diensten als uitzendbureau. De meest voorkomende vragen hebben wij voor je opgesomd. Mocht je naar aanleiding van deze antwoorden nog steeds vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Voor welk soort vacatures kan ik bij jullie terecht?

HR Via Care is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg, dit betekent dat we alleen vacatures gericht op de zorg aanbieden.


Kan ik bij jullie solliciteren zonder cv?

Ja, dat kan zeker! Wij hebben afscheid genomen van het traditionele cv omdat wij liever kijken naar de persoon achter het cv. Wij willen weten wie jij bent, wat je kan en wat je wil. Je kan bij ons dus solliciteren zonder cv. Je hebt wel de mogelijkheid om een videopitch van jezelf mee te sturen, maar dit is niet verplicht.

Hoe kan ik bij mijn sollicitatie een videosollicitatie uploaden?

Dit kan op twee manieren. Wanneer je solliciteert via je computer, kun je de gemaakte video op je computer zetten en vervolgens in het sollicitatieformulier uploaden.

Wanneer je via je mobiele telefoon solliciteert, kun je bij de videosollicitatie drukken op de button ‘bestand uploaden’. Je kunt hier een video uploaden die je van te voren hebt gemaakt en hebt opgeslagen, maar je kunt vanuit hier ook direct je camera openen en starten met het opnemen van jouw videosollicitatie.

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

Ben ik verplicht om te solliciteren met een videosollicitatie?

Nee hoor, dit is niet verplicht! Je kunt zelf kiezen of je wilt solliciteren middels een videosollicitatie of niet. Het voordeel van een video is wel dat wij (en de opdrachtgever) op deze wijze een beter beeld van jou krijgen dan met een motivatiebrief. Op deze wijze is het gemakkelijker om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten!

Ik heb gesolliciteerd op een van de vacatures, wanneer hoor ik hierover wat van jullie?

Direct na het verzenden van jouw sollicitatie, ontvang je een bevestiging van ontvangst van jouw sollicitatie. Hierna gaan wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en hoor je binnen een week meer over de stand van zaken.

Heb je onverhoopt na een week nog niets gehoord? Neem dan even contact met ons op!

Er staat geen passende vacature voor mij tussen, kunnen jullie mij een seintje geven zodra er wel een passende vacature is?

Ja hoor, dat kan! Je kunt je dan bij ons inschrijven middels een open sollicitatie. Zodra we een passende vacature voor je hebben, nemen we contact met je op.

Krijg ik mijn uren bij jullie per week of per maand uitbetaald?

Wanneer je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat als flexwerker, krijg je de gewerkte uren per week uitbetaald. Bij indiensttreding ontvang je hierover meer informatie.

Het lukt me niet om mijn uren in te voeren in het urenregistratie systeem, kunnen jullie mij hierbij helpen?

Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen! Hiervoor kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen via: 010 206 2020

Welke cao hanteren jullie?

Wij hanteren de NBBU cao voor onze flexwerkers. Deze kun je hier downloaden.

Bel mij terug