Vind je nieuwe baan

Nieuws

Nieuw: de NBBU cao-app

Nieuw: de NBBU cao-app

28-04-2023

De NBBU heeft een nieuwe cao-app gelanceerd. Deze app is speciaal voor de uitzendkrachten. Op deze manier hebben zij altijd de actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Lees meer
Stagelopen, hoe pak je dat aan?

Stagelopen, hoe pak je dat aan?

27-04-2023

6 maanden vliegen voorbij, voor je het weet zit je stageperiode er weer op! Voor Harvey, onze marketing stagiair, zit zijn stage bij HR Via Care er al weer op. Wij zullen Harvey heel erg gaan missen! Maaarrr, voor hij echt vertrekt om weer verder te gaan met zijn drukke studentenleven, geeft hij je 3 tips om het maximale uit je stageperiode te halen!

Lees meer
Voorkom veelgemaakte fouten tijdens je sollicitatiegesprek

Voorkom veelgemaakte fouten tijdens je sollicitatiegesprek

12-04-2023

Je hebt je cv verstuurd en wordt vervolgens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Een goed sollicitatiegesprek is een doorslaggevende factor in het selectieproces. In veel gevallen zijn er meer kandidaten en ben jij de gene die moet uitblinken. In dit artikel lees je een aantal belangrijke fouten die jij kunt voorkomen.

Lees meer
Wat zijn de voordelen van een vacature video?

Wat zijn de voordelen van een vacature video?

15-03-2023

Hoe maak je een goede vacature video en wat zijn de voordelen hier van? Eén beeld zegt meer dan duizend woorden, dit is een bekend gegeven. Waarom zouden we dan nog onnodig lange saaie vacatureteksten maken, als het ook anders kan! Dit is onze gedachte achter het inzetten van vacature video's. Door middel van een vacature video, kunnen wij de inhoud van de vacature visueel maken en tevens de sollicitant een algemene indruk van uw bedrijf geven. Met behulp van toegevoegde animaties maken we het verhaal compleet en extra duidelijk voor de sollicitant.

Lees meer
Tips voor de perfecte video sollicitatie

Tips voor de perfecte video sollicitatie

08-03-2023

Durf jij het aan? Een video van jezelf opnemen in plaats van het schrijven van een sollicitatiebrief? Het lijkt misschien nog een beetje raar of eng, maar met onze tips kun jij straks de perfecte videosollicitatie opnemen, waardoor je extra opvalt vergeleken met andere kandidaten! Het voordeel van een videosollicitatie is namelijk dat je jezelf veel beter kunt laten zien, op de manier hoe jij het wilt! Degene die jouw sollicitatie behandelt, krijgt zo ook direct een beter beeld van je en kan zo gemakkelijker beoordelen of jij dé geschikte kandidaat bent voor de functie. Ik laat je zien hoe je op gemakkelijke wijze een goede video van jezelf kunt opnemen!

Lees meer
Werken met pensioen

Werken met pensioen

16-02-2023

Je hebt de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en je mag gaan genieten van je welverdiende pensioen en AOW. Maar wat als je dat nu nog helemaal niet wilt, wat als je gewoon nog een paar jaartjes langer wil doorwerken na je pensioen. Kan dit wel en wat zijn dan de gevolgen voor het pensioen en AOW bij het werken naast pensioen? In dit artikel leggen we het uit!

Lees meer
Het CV is passé in de praktijk

Het CV is passé in de praktijk

10-02-2023

Je hebt het misschien al wel voorbij zien komen, wij hebben kort geleden afscheid genomen van het CV in ons sollicitatieproces. Het CV is een opsomming van het verleden en totaal niet toekomstgericht. Wij kijken liever naar wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil. Hoe dit in de praktijk wordt ervaren? In onderstaand interview vertelt onze intercedent Rani over haar ervaringen met onze nieuwe werkwijze.

Lees meer
Tips voor een goede salarisonderhandeling

Tips voor een goede salarisonderhandeling

09-02-2023

Veel mensen vinden het lastig om te onderhandelen over hun toekomstige salaris. Terwijl het heel normaal is om over je salaris te onderhandelen. Het blijft een lastig gesprek waar je niet onderuit komt. In dit artikel geven we je een aantal tips die helpen bij een succesvolle salaris onderhandeling.

Lees meer
De videopitch: waarom en hoe

De videopitch: waarom en hoe

08-02-2023

Solliciteren? Maak een videopitch!

Lees meer
Sollicitatiegifs

Sollicitatiegifs

03-02-2023

Binnenkort een sollicitatiegesprek? Met deze sollicitatiegifs ben jij zeker goed voorbereid!

Lees meer
1 2
Bel mij terug