Nieuws

Wat zijn de voordelen van een vacature video?

Wat zijn de voordelen van een vacature video?

19-04-2017

Hoe maak je een goede vacature video en wat zijn de voordelen hier van? Eén beeld zegt meer dan duizend woorden, dit is een bekend gegeven. Waarom zouden we dan nog onnodig lange saaie vacatureteksten maken, als het ook anders kan! Dit is onze gedachte achter het inzetten van vacature video's. Door middel van een vacature video, kunnen wij de inhoud van de vacature visueel maken en tevens de sollicitant een algemene indruk van uw bedrijf geven. Met behulp van toegevoegde animaties maken we het verhaal compleet en extra duidelijk voor de sollicitant.

Lees meer
Tips voor de perfecte video sollicitatie

Tips voor de perfecte video sollicitatie

19-04-2017

Durf jij het aan? Een video van jezelf opnemen in plaats van het schrijven van een sollicitatiebrief? Het lijkt misschien nog een beetje raar of eng, maar met onze tips kun jij straks de perfecte videosollicitatie opnemen, waardoor je extra opvalt vergeleken met andere kandidaten! Het voordeel van een videosollicitatie is namelijk dat je jezelf veel beter kunt laten zien, op de manier hoe jij het wilt! Degene die jouw sollicitatie behandelt, krijgt zo ook direct een beter beeld van je en kan zo gemakkelijker beoordelen of jij dé geschikte kandidaat bent voor de functie. Ik laat je zien hoe je op gemakkelijke wijze een goede video van jezelf kunt opnemen!

Lees meer
PAASACTIE

PAASACTIE

14-04-2017

De Paasdagen staan voor de deur en onze dames hebben de afgelopen week weer eieren verspreid. Het is met veel enthousiasme ontvangen en veel mensen hadden er oren naar. Ben je benieuwd geworden naar de foto’s? Bekijk deze hieronder. Vrolijke Paasdagen!

Lees meer
Tips voor een goede salarisonderhandeling

Tips voor een goede salarisonderhandeling

12-04-2017

Veel mensen vinden het lastig om te onderhandelen over hun toekomstige salaris. Terwijl het heel normaal is om over je salaris te onderhandelen. Het blijft een lastig gesprek waar je niet onderuit komt. In dit artikel geven we je een aantal tips die helpen bij een succesvolle salaris onderhandeling.

Lees meer
PAASACTIE

PAASACTIE

07-04-2017

We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en zijn met onze Bunny oren op langs interessante bedrijven gegaan. Dit heeft geleid tot veel enthousiasme, leuke gesprekken en natuurlijk veel leuke foto’s.

Lees meer
Voorkom veelgemaakte fouten tijdens je sollicitatiegesprek

Voorkom veelgemaakte fouten tijdens je sollicitatiegesprek

06-04-2017

Je hebt je cv verstuurd en wordt vervolgens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Een goed sollicitatiegesprek is een doorslaggevende factor in het selectieproces. In veel gevallen zijn er meer kandidaten en ben jij de gene die moet uitblinken. In dit artikel lees je een aantal belangrijke fouten die jij kunt voorkomen.

Lees meer
Dresscode tips sollicitatiegesprek

Dresscode tips sollicitatiegesprek

29-03-2017

Een eerste indruk is in een kwart seconde gemaakt. Het is daarom belangrijk om goed voor de dag te komen. Tijdens je zoektocht naar je droombaan is het belangrijk om te weten hoe je de juiste indruk achterlaat. Je verhaal is belangrijk maar ook je uiterlijke presentatie. Het is per bedrijf verschillend en afhankelijk van de functie welke kledingstijl gepast is. Kom je bij een hip online marketingbureau dan kun je iets creatiever omgaan met je outfit dan bij een traditioneel advocatenkantoor. In dit artikel lees je handige tips over je outfit voor een sollicitatiegesprek.

Lees meer
Tips voor een killer CV!

Tips voor een killer CV!

21-03-2017

Een killer CV? Juist ja! Nouja, gewoon een heel erg goed CV bedoelen we dan natuurlijk. Zo eentje waar een recruiter gewoon echt niet onderuit kan. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Daar geven we je in dit artikel wat nuttige tips voor!

Lees meer
Boost je productiviteit!

Boost je productiviteit!

16-03-2017

Wie zijn dagen productief doorbrengt is meestal meer tevreden over zichzelf dan iemand die treuzelt en uitstelgedrag vertoont. Productiviteit is goed voor je zelfvertrouwen, omdat je iedere dag opnieuw trots kunt zijn op wat je hebt bereikt. Middels deze eenvoudige tips kun je vandaag nog productiever werken.

Lees meer
Hoe kun je de belastingaangifte het best aanpakken?

Hoe kun je de belastingaangifte het best aanpakken?

15-03-2017

Tegenwoordig gaat de belastingaangifte volledig online. De Belastingdienst vult automatisch veel gegevens voor je in, maar dit is niet in alle gevallen geheel kloppend. Het is daarom noodzakelijk om de gegevens goed te controleren. In dit artikel worden een aantal handige tips gegeven bij het invoeren van je inkomstenbelasting.

Lees meer
1 2 3