Vind je nieuwe baan

Veelgestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen over onze diensten als uitzendbureau. De meest voorkomende vragen hebben wij voor u opgesomd. Mocht u naar aanleiding van deze antwoorden nog steeds vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Kan ik bij jullie ook terecht voor vast personeel?

Ja zeker, naast flexibel personeel, kunt u bij ons ook terecht voor het vinden van het juiste vaste personeel.

SMART dienstverlener, wat betekent dat eigenlijk?

HR Via Care is SMART² People. In de praktijk houdt dit in dat wij onze opdrachtgevers en flexkrachten duidelijkheid en eerlijkheid bieden en flexibele arbeid gemakkelijk maken voor alle betrokkenen. Maar het houdt ook in dat we altijd zoeken naar andere, grote of kleine aanpassingen of vernieuwingen die de flexibele arbeid gewoon simpelweg wat gemakkelijker maken.

Dit uit zich bijvoorbeeld in het bieden van de mogelijkheid aan flexkrachten te solliciteren via een videosollicitatie. Op deze manier kunnen flexkrachten zichzelf beter presenteren dan in een statische motivatiebrief en krijgen ook onze opdrachtgevers direct een beter beeld van de sollicitant.

Ondersteunen jullie ook bij personeelsplanning?

Ja, ook hier kunnen wij in ondersteunen! Onze planners hebben ervaring met het inplannen van personeel binnen diverse soorten functies en branches. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Ik wil ook mijn personeel en salarisadministratie uitbesteden, kan dit ook bij jullie?

Ja, ook dit is mogelijk bij ons! Ons zusterbedrijf, HR Corporate Care, heeft ervaren HR professionals en salarisadministrateurs in dienst, die graag de personeels- en salarisadministratie voor u verzorgen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Wordt er standaard een videovacature gemaakt als ik een vacature bij jullie uitzet?

Ja, dit bieden wij standaard aan, aan onze opdrachtgevers! Het is afhankelijk van het type vacature en het aantal benodigde kandidaten hoe uitgebreid we dit doen. Dit wordt altijd samen met u afgestemd tijdens stap 2 van onze SMART route ‘Meedenken over de geschikte oplossing’.

Ik wil graag altijd een poule met geschikte kandidaten achter de hand hebben voor een specifieke functie. Kunnen jullie dit ook realiseren?

Ja, ook voor pouleopbouw kunt u bij ons terecht! Wij bouwen een poule op met geschikte kandidaten en onderhouden het contact met deze kandidaten. Wanneer u een geschikte kandidaat nodig hebt, selecteren wij iemand uit de poule die bij u aan de slag kan gaan!

Wat kost het laten maken van een videovacature?

Het laten maken van een videovacature bieden wij standaard aan, aan onze opdrachtgevers. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wat is het nut van een videovacature?

Een videovacature geeft u de mogelijkheid met beeld en geluid weer te geven wat de betreffende functie precies inhoudt. Dit verhoogt de kans op het vinden van de geschikte kandidaat voor een vacature, ten opzichte van alleen een vacaturetekst.

Daarnaast kunt u door middel van een videovacature ook de sfeer en de samenstelling van het team en/of personeel beter weergeven. Hierdoor kan een sollicitant van te voren beter inschatten of hij/zij wel binnen deze sfeer en binnen het team past.

Daarnaast is een videovacature uiteraard ook direct een mooi middel om uw bedrijf aan de buitenwereld te laten zien. In overleg kunnen wij de beelden ook monteren naar een bedrijfsvideo welke u voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Bel mij terug