Vind uw nieuwe baan

HR Via Care en Bios Ambulancezorg pakken gezamenlijk het tekort aan ambulancepersoneel aan

23-08-2022

Na 9 jaar samenwerking vouwen beide organisaties nog meer hun handen ineen om ervoor te zorgen dat patiënten kunnen rekenen op snelle en goede zorg ondanks een gebrek aan ambulanceverpleegkundigen.


Naast het jarenlang leveren van ambulance personeel aan Bios Ambulancezorg voor het spoedvervoer en de zorgambulance is HR Via Care sinds april 2018 ook trotse eigenaar van MICU Nederland B.V. en is hiermee een nieuw initiatief gestart om ambulancediensten in Nederland te helpen met het leveren van een volledig ingerichte  ambulance met ambulancechauffeur en een  IC verpleegkundige. De ambulances van MICU Nederland worden ingezet om het interklinisch, besteld en bewaakt vervoer over te nemen, waardoor een spoedambulance beschikbaar blijft voor echte spoedritten.  

Naast het bovenstaande  initiatief, gaan we nog een stapje verder.  Er komt nog een nieuwe vorm van vervoer om de druk te verminderen op de spoedambulances. Dit vervoer is besteld vervoer maar wel met enige complexiteit waar bij de chauffeur en verpleegkundige in bezit is van een AVA maar niet de benodigde bekwaamheden bezit die voor het rijden op een spoedambulance noodzakelijk. Dit maakt het werk uitermate geschikt voor (oudere) ambulancechauffeurs en verpleegkundigen  die de branche hebben verlaten maar graag werkzaam blijven in dit werkgebied.

Met dit initiatief kunnen wij een erg mooie bijdrage leveren aan onze partner, ambulancepersoneel en alle patiënten in de Regio Rijnmond die Ambulancezorg nodig hebben.  

Terug naar overzicht
Bel mij terug