Vind je nieuwe baan

Nieuws

Je persoonlijke profiel

Je persoonlijke profiel

01-05-2018

Je bent net klaar met je studie of je bent op zoek naar een andere uitdaging. Je komt in de grijze massa van mensen terecht die ook aan het solliciteren zijn. Maar wat zoek je precies, wat kun je en hoe kan jij jezelf onderscheiden van de grijze massa? Om hier antwoord op te geven is het belangrijk om een persoonlijk profiel te maken, zodat je goed weet welke stappen je moet zetten.

Lees meer
Nieuw: de NBBU cao-app

Nieuw: de NBBU cao-app

10-01-2018

De NBBU heeft een nieuwe cao-app gelanceerd. Deze app is speciaal voor de uitzendkrachten. Op deze manier hebben zij altijd de actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Lees meer
Goede kansen voor werkzoekenden

Goede kansen voor werkzoekenden

04-01-2018

Door de groeiende economie neemt de vraag naar uitzendkrachten nog steeds toe. Dit jaar verwacht het UWV een groei van 4,5% procent van het aantal banen in de uitzendbranche. Er is vooral vraag naar technische, agrarische en logistieke uitzendkrachten.

Lees meer
Taxichauffeur: vacatures & opleidingsmogelijkheden

Taxichauffeur: vacatures & opleidingsmogelijkheden

30-10-2017

Studenten en werkzoekenden in de regio Amsterdam opgelet! Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele (bij)baan met veel vrijheid? HR Via Care biedt jou nu de mogelijkheid opgeleid te worden tot taxichauffeur en direct aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers!

Lees meer
Vandaag: De dag van de flexkracht

Vandaag: De dag van de flexkracht

01-06-2017

Het is zo ver! Vandaag is het De dag van de flexkracht! De dag om alle flexkrachten in Nederland in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun flexibiliteit en inzet!

Lees meer
Foto's: De Dag van de Flexkracht

Foto's: De Dag van de Flexkracht

01-06-2017

"Er zijn veel verschillende dagen in het jaar, maar één dag stond tot vandaag nog niet op de kaart. Dat is 'De dag van de Flexkracht'. Wij van HR Via Care vonden dat hier verandering in moest komen en hebben deze dag in het leven geroepen om flexkrachten de waardering te geven die zij verdienen. Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan veel uitzendkrachten om hen persoonlijk te bedanken, maar daarnaast willen we iedere flexkracht de gelegenheid geven om kans te maken op een verwendiner voor twee! Ben jij een flexkracht? Ga dan snel naar de volgende Facebookpagina en like en deel ons bericht: www.facebook.com/dedagvandeflexkracht/

Lees meer
De dag van de flexkracht | 1 juni 2017

De dag van de flexkracht | 1 juni 2017

23-05-2017

Naast Moederdag, Vaderdag, Dag van de Arbeid en secretaresse dag, is er nog een dag die ontbreekt uit de reeks van ‘dagen van..’. Een dag waarop wij alle flexkrachten in Nederland laten weten dat we ze waarderen en ze bedanken voor hun inzet en flexibiliteit.

Lees meer
Een goed LinkedIn-profiel? Zo doe je dat!

Een goed LinkedIn-profiel? Zo doe je dat!

10-05-2017

Je bent op zoek naar nieuw werk, dan is het zeer waardevol een profiel aan te maken op LinkedIn. Mocht je net een sollicitatiebrief verstuurd hebben, dan is de kans groot dat je LinkedIn-profiel onder de loep wordt genomen. En als het bedrijf waar jij wilt werken je pagina bestudeert, wil je een goede ‘digitale’ indruk achterlaten. Bedrijven en recruiters gebruiken het platform om de beste kandidaten te vinden voor een vacature. Na het lezen van dit artikel, stel jij een succesvol LinkedIn-profiel op.

Lees meer
Wat zijn de voordelen van een vacature video?

Wat zijn de voordelen van een vacature video?

19-04-2017

Hoe maak je een goede vacature video en wat zijn de voordelen hier van? Eén beeld zegt meer dan duizend woorden, dit is een bekend gegeven. Waarom zouden we dan nog onnodig lange saaie vacatureteksten maken, als het ook anders kan! Dit is onze gedachte achter het inzetten van vacature video's. Door middel van een vacature video, kunnen wij de inhoud van de vacature visueel maken en tevens de sollicitant een algemene indruk van uw bedrijf geven. Met behulp van toegevoegde animaties maken we het verhaal compleet en extra duidelijk voor de sollicitant.

Lees meer
Tips voor de perfecte video sollicitatie

Tips voor de perfecte video sollicitatie

19-04-2017

Durf jij het aan? Een video van jezelf opnemen in plaats van het schrijven van een sollicitatiebrief? Het lijkt misschien nog een beetje raar of eng, maar met onze tips kun jij straks de perfecte videosollicitatie opnemen, waardoor je extra opvalt vergeleken met andere kandidaten! Het voordeel van een videosollicitatie is namelijk dat je jezelf veel beter kunt laten zien, op de manier hoe jij het wilt! Degene die jouw sollicitatie behandelt, krijgt zo ook direct een beter beeld van je en kan zo gemakkelijker beoordelen of jij dé geschikte kandidaat bent voor de functie. Ik laat je zien hoe je op gemakkelijke wijze een goede video van jezelf kunt opnemen!

Lees meer
1 2 3 4
Bel mij terug