Vind je nieuwe baan

Opdrachtgevers aan het woord

Eveline Jansen, GGD Amsterdam

Eveline Jansen, GGD Amsterdam

Bekijk referentie

Voor ons is een ideaal uitzendbureau, een uitzendbureau wat goede, tijdige terugkoppeling geeft. Bij een goed bureau kun je erop vertrouwen dat alles in orde komt zonder dat je daar zelf achteraan hoeft te gaan.

HR Via Care voldoet hier aan. Een voorbeeld hiervan is dat HR Via Care altijd op tijd is met het doorgeven van tarieven of wijzigingen hierin.

‘’Ondanks dat HR Via Care een nieuwe partij was voor ons, hadden wij toch erg snel vertrouwen in de organisatie.’’

HR Via Care is voor ons van toegevoegde waarde omdat ze zakelijk zijn, maar niet op een vervelende manier. Er wordt niet gepusht en er wordt altijd netjes gehandeld. Ondanks dat HR Via Care een nieuwe partij was voor ons, hadden wij toch erg snel vertrouwen in de organisatie.

De deskundigheid van de consulenten bij HR Via Care beoordelen wij als heel goed, er is voldoende kennis in huis en vragen worden altijd tijdig opgepakt. Ook op de bereikbaarheid is niets aan te merken, deze is wat ons betreft uitstekend. De toegevoegde waarde van de consulenten van HR Via Care zit voor ons in de toegankelijkheid en professionaliteit van de consulenten. Hierin zit een goede mix. Men weet wat er speelt en waar wij mee bezig zijn en dit leidt tot een goed eindresultaat.

Over de manier waarop flexkrachten worden voorbereid op het werken bij ons zijn wij tevreden. Het informatieboekje wat HR Via Care heeft gemaakt voor de flexkrachten is heel erg goed. Dit is er niet van andere bureaus. Wij krijgen ook de minste vragen van medewerkers die via HR Via Care werken.

De samenwerking met HR Via Care in het algemeen ervaren wij als positief. HR Via Care is betrokken, goed gefocust op wat nodig is en correct in de afhandeling. Naar medewerkers heeft HR Via Care tevens een juiste informatieverstrekking.

‘’De samenwerking met HR Via Care in het algemeen ervaren wij als positief.’’

Bel mij terug