Bereken uw voordelige uitzendtarief

Bruto uurloon: 9 euro

Vind vacaturesreset filters

Ben jij de bevlogen afdelingssecretaresse IT die onze odprachtgever ProRail zoekt?

19-09-2018
Utrecht € per uur MBO Office

Wij zijn het gezelligste en energiekste uitzendbureau van Nederland. Een tikkeltje eigenwijs, zeer toegankelijk voor nieuwe, inspirerende meningen en ideeën.

In ons werk vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Zo belangrijk, dat we afscheid hebben genomen van het traditionele CV. Het CV is wat ons betreft helemaal passé. Oud, niet relevant, saai, onpersoonlijk en bovendien totaal niet toekomstbestendig. Want zeg nou zelf, resultaten behaald in het verleden, geven geen enkele garantie voor de toekomst! 

Wij kijken liever naar wie onze kandidaten zijn, wat ze kunnen en vooral ook wat zij willen. Samen naar de toekomst kijken, daar krijgen wij energie van.

Lees meer

Financieel Telraam gezocht - 32 uur - W&S

18-09-2018
Rotterdam Office

Als financieel telraam voer je taken uit zoals: orderadministratie, controleren en verwerken van financiële gegevens, monitoren openstaande betalingen, uitvoeren van aanmaningen en financiële stuur-en managementinformatie samenstellen.

Lees meer

Notarieel medewerker, Den Haag - Op Werving & Selectie basis!

29-08-2018
's-gravenhage Office

Notarieel medewerken bij een Notariskantoor in Den Haag

Lees meer

Commercieel intercedent | Schiphol-Rijk

14-08-2018
Schiphol-rijk € In overleg per maand HBO Office

Start je dag met een lach, dat wil toch iedereen. En dat kan nu! We gaan binnen HR Via Care als een speer en zoeken daarom ter uitbreiding per direct een hardwerkende, lachende Commercieel Intercedent. Ons geheim is een bijzondere bedrijfscultuur, hardwerkende bevriende collega’s. Samen werken we hard aan een grote klantentevredenheid onder relaties en flexkrachten.

Lees meer

Bel mij terug