Vind je nieuwe baan

Taxichauffeur: vacatures & opleidingsmogelijkheden

30-10-2017

Studenten en werkzoekenden in de regio Amsterdam opgelet! Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele (bij)baan met veel vrijheid? HR Via Care biedt jou nu de mogelijkheid opgeleid te worden tot taxichauffeur en direct aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers!

Ben jij op zoek naar een bijbaan die goed te combineren is met jouw drukke studentenleven of zoek je een leuke fulltime of parttime baan? Ga dan aan de slag als taxichauffeur.

Om aan het werk te gaan als taxichauffeur dien je in het bezit te zijn van een geldige taxipas. Heb je deze niet? Geen nood! Wij bieden je de mogelijkheid deze te behalen via ons. Na het behalen van de taxipas, kun jij direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Het werk als taxichauffeur in de regio Amsterdam is zeer afwisselend. Zo zal je de ene dag bezig zijn met het vervoeren van rolstoel inzittende passagiers en zal je de andere dag (zakelijke) klanten vervoeren van en naar Schiphol.

Kun jij niet wachten om in de taxi te stappen op weg naar jouw eerste passagiers? Klik dan hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.
Terug naar overzicht
Bel mij terug