Vind je nieuwe baan

Hoe solliciteer jij

26-09-2016

De eerste presentatie is een heel belangrijk onderdeel van je sollicitatie. Hiermee moet je proberen te laten zien dat jij de geschikte kandidaat bent en de lezer ervan overtuigen dat ze jou moeten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Omdat het best lastig kan zijn om dit door middel van geschreven tekst te doen, bieden wij sollicitanten nu de mogelijkheid te solliciteren via een video sollicitatie!

Een video sollicitatie is een korte video waarin je wat vertelt over jezelf, je werkervaring en waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de betreffende functie.
Je kunt het eigenlijk zien als een soort sollicitatiegesprek voor de camera! Het voordeel hiervan is dat je jezelf beter kunt presenteren dan alleen op papier en je jezelf gemakkelijker kunt onderscheiden van andere kandidaten. Ook de krijgt de ontvanger van de sollicitatie direct een goed beeld van wie je bent.

Heb je een leuke vacature gezien waar je op wilt solliciteren via een video sollicitatie? Neem dan je video op, en upload deze in het sollicitatieformulier wat je onder de vacature kunt vinden!

Terug naar overzicht
Bel mij terug