Vind je nieuwe baan

Het CV is passé!

21-06-2018

Het CV passé..huh, menen ze dat nou?!? We horen het je denken. Jazeker, dat menen we!  

Het traditionele CV is wat ons betreft helemaal passé. Oud, niet relevant, saai, onpersoonlijk en bovendien totaal niet toekomstbestendig. Want zeg zou zelf, resultaten behaald in het verleden, geven toch geen enkele garantie voor de toekomst?

Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Zo belangrijk, dat we dus definitief afscheid hebben genomen van het CV. 

We kijken niet meer naar het verleden en we vragen je niet meer een opsomming te maken van alle werkgevers waar jij voor hebt gewerkt. Wij vinden het veel interessanter om te horen wie jij bent, wat je kunt, maar ook vooral wat je wilt! Samen naar de toekomst kijken, daar worden wij vrolijk van en daar kunnen wij wat mee!

Om deze reden hebben wij besloten om werkzoekenden bij het invullen van een sollicitatieformulier of een inschrijfformulier op onze website, niet meer te vragen om een CV. 

We willen weten wie JIJ bent! 

Wanneer je interesse hebt in een vacature of je wilt je bij ons inschrijven, vragen we je dan ook te beschrijven waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn voor de job. Je krijgt ook de mogelijkheid om ons te vertellen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit is niet verplicht, maar geeft ons natuurlijk wel een veel beter beeld van wie je bent en wat je wilt.

CV passe

Videopitch
Omdat een beeld vaak meer zegt dan woorden, geven we je in het sollicitatieformulier ook de mogelijkheid om een videopitch mee te sturen. Dit is een korte video van ongeveer 45 seconden waarin jij jezelf aan ons presenteert. 
Geen zorgen, je hoeft geen studio af te huren of gebruik te maken van dure camera apparatuur. Een video die je zelf met je telefoon hebt opgenomen is voor ons helemaal prima!

Ohja, we snappen ook dat niet iedereen dit ziet zitten en daarom is het geen verplicht onderdeel van het sollicitatieformulier.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe manier van solliciteren en of dit wellicht ook wat voor jou is? Bekijk dan onze Vacatures of schrijf je gewoon direct in via Inschrijven bij HR Via Care!

Terug naar overzicht
Bel mij terug