Vind vacaturesreset filters

Warehouse medewerker

20-06-2017
Schiphol-rijk MBO Logistiek & Transport

Beschik jij over een flinke dosis motivatie en kun je niet wachten om aan de slag te gaan als warehouse medewerker in omgeving Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature!

Lees meer

Productiemedewerkers regio Rotterdam

16-06-2017
Rotterdam VMBO/MAVO Logistiek & Transport

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Het bedrijf bevindt zich in de voedingsindustrie en kennis van hygiëne (HACCP) is daarom een grote pré.

Heb je dit niet? Maar heb je wel de motivatie dit te behalen is dit mogelijk via ons.

Lees meer

Magazijnmedewerker regio Rotterdam

16-06-2017
Rotterdam VMBO/MAVO Logistiek & Transport

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als magazijnmedewerker? Bekijk dan deze vacature. Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers die fysiek werk niet uit de weg gaan. We zijn op zoek naar magazijnmedewerkers met heftruckcertificaat en magazijnmedewerkers zonder heftruckcertificaat.

Lees meer

Vrachtwagenchauffeur regio Rotterdam

16-06-2017
Rotterdam VMBO/MAVO Logistiek & Transport

Ben je graag onderweg? Heb je last van groene vingers en wil je deze aan het werk zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de groen voorzieningen en hebben meerdere vestigingen in Zuid-Holland. Je komt te werken in een hecht team waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Lees meer

Bel mij terug