Bereken uw voordelige uitzendtarief

Bruto uurloon: 9 euro

Vind vacaturesreset filters

Distributie Transportplanner

14-09-2018
Vianen ut € per maand Logistiek & Transport

Wij zijn het gezelligste en energiekste uitzendbureau van Nederland. Een tikkeltje eigenwijs, zeer toegankelijk voor nieuwe, inspirerende meningen en ideeën. 

In ons werk vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Zo belangrijk, dat we afscheid hebben genomen van het traditionele CV. Het CV is wat ons betreft helemaal passé. Oud, niet relevant, saai, onpersoonlijk en bovendien totaal niet toekomstbestendig. Want zeg zou zelf, resultaten behaald in het verleden, geven geen enkele garantie voor de toekomst!

Wij kijken liever naar wie onze kandidaten zijn, wat ze kunnen en vooral ook wat zij willen. Samen naar de toekomst kijken, daar krijgen wij energie van!

Lees meer

Hoofd Boekhouder Logistiek - W&S basis

31-08-2018
Poortugaal HBO Logistiek & Transport

Op de boekhoudafdeling van een bedrijf of instelling geeft de boekhouder leiding aan boekhoudkundig medewerkers.

Lees meer

Operator

10-07-2018
Barendrecht MBO Logistiek & Transport

Voor onze opdrachtgever in Barendrecht zoeken wij iemand die niet bang is om hun logistieke proces in goede banen te laten leiden. Het bewaken en registeren van het proces, je werkt met machines en stuurt medewerkers aan waar nodig.

Lees meer

Reachtruckchauffeur omgeving Dordrecht gezocht!

06-07-2018
Dordrecht Logistiek & Transport

Wil jij laad- en loswerkzaamheden op de reachtruck uitvoeren en ben je in het bezit van een reachtruckcertificaat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Bel mij terug